Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Az organzimus rejtélyes orzmusa

2018-06-08

Megint levelet kaptunk.
Persze örülünk neki most is, mint mindig, amikor valaki gondolt ránk, ezúttal azonban azt gondoljuk, valami tréfáról van szó. Olyan viccről, amin senki nem nevet, azért attól függetlenül jó. Vagy nem vicc, hanem komoly, akkor viszont annál rosszabb.

Tisztelt Szerkesztő Úr/Hölgy!

Minden tiszteletem a kulturált médiáé, amely tudja magát  alázattal viseltetni a téma iránt, és a kulturált szelekcióval nem a plebs igénytelen igényeit szolgálja.

A masszazsinfó szerintem a kezdetekben oly’ ígéretes, egészséggel kapcsolatos masszázshírei után sajnos elkanyarodott  ettől az iránytól, és minden, bejegyzés alá írt  szerkesztői  intelem  ellenére, miszerint az erotikus masszázs nem egyelő a szex-szel,  tág teret ad férfiak, ritkán nők masszázsnak csúfolt szexuális élménybeszámolóinak, s immáron eléri, hogy a masszázs iránt érdeklődő  emberek ne látogassák az oldalt.
A masszázs odaadó híveként igenis felemelem a szavam az ellen, hogy potenciájukat fitogtató férfiak obligátként terjesszék a szexualitás kiélésének ezt az alacsony fokát, ahol férfi, nő a leglealacsonyítóbb módon mutatkozik meg, akár szolgáltatóként, akár igénybevevőként.
A szolgáltatókat sem mentegetem, én inkább mosogatnám a nemibeteg gondozó illemhelyét, minthogy fiatal, vagy éltesebb nőként/férfiként ezt a kereseti formát válasszam, nevezve hölgykísérőnek (van valami spéci, idegennyelvi elnevezése, hogy némi elegáns felhangot kapjon), masszőrnek, masszőznek, vagy útszéli/luxus kurvának.
Ők viszont általában az arcukat adják a hirdetéshez  - tudom, szükségből.
Az itt beszámoló „urak” viszont a névtelenségből fröcsögik mennyei élvezeteiket, gondolatban hozzátéve, hogy lám, az én pénztárcám ennyire vastag, erre is telik a kasszából, és én egy olyan bazi nagy hím vagyok, hogy két masszőzzel is eljátszadozom, mint ahogyan az egyik beszámoló hím résztvevője tette. Ezekre a férfiakra csakis hímként-mint például a kutyáknál-, tudok gondolni. Nem tudom, egyáltalán értik-e, miről kellene szólnia a szexualitásnak, hiszen csak egy organizmus orzmusát élik meg.
Nem tudom, tudják-e, mi a masszázs igazi funkciója?
Javaslom, ezentúl az ilyen jellegű élménybeszámolók kötelező melléklete legyen a hímvessző paramétereinek megadása fotó közlésével, így legalább az állítólagos Münchausen bárói teljesítmény összevethető lesz a valósággal.

nem kékharisnya, de masszázs kedvelő
P.S: Tudom, nem kötelező olvasni, ezt a kommentet hagyják ki az „urak”.
 

Kedves "nemkékharisnya"!
A masszázs igazi funkciójával - feltételezem - a legtöbben tisztában vannak, azzal azonban nem, hogy  mit jelent az organizmus orzmusa?
Ha annyira kedveli a masszázst, hogy nem tud elszakadni ettől az elkanyarodott pornográfiától, akkor kérem, ne fogja vissza magát és a megátkozásunk helyett inkább a saját masszázsélményeiről írjon - akkor  eme  masszázsoldal színvonala biztos ugrásszerűen javul majd.
köszönettel:
A szerkesztő