Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Az erotika angyala

2017-09-06

Van nekem egy nagyon szép emlékem évekkel ezelőttről. Több alkalommal is megfordultam egy hölgynél, aki az erotikusmasszazs.hu oldalon hirdetett és a Récsei centernél épült lakóparkban dolgozott, harmadmagával. A hirdetésében valami olyasmi volt, hogy "erotikára éhes" nő, én az ilyet éppúgy nem hiszem el soha, mint az összes többi marketingakciót a minden problémát megoldó készítménytől kezdve a kéjtől lihegő örömlányig - mondjuk kerülöm is mindet rendesen.

 

A hölgy  azt mondá a telefonba, hogy ő egy szakképzett masszőz, továbbá most jár tanulni.
Nosza.
Egy kicsit meglepett az érkezésemkor, mert aki ajtót nyitott, sokkal inkább kinézett egy hebrencs, szemüveges diáklánynak, semmint egy erotikára éhes masszőrhölgynek, de én valóban éhes voltam, meg kíváncsi is, meg masszázsra vágytam, így maradtam.

Választhattam, hogy masszázspad vagy matrac.
Persze az utóbbi.
A földön könnyebb testközelbe kerülni, a padon ugyanez csak valami nyúlkálás lehet, amit nem nagyon szeretek.

A leányka nagyon tisztességesen végigmasszírozott, egyedül az utalt a gyakorlatlanságára, hogy mindig rákérdezett: elég erős-e, nem túl erős-e.
Egy hétpróbás masszőz a test reakcióiból látja ezt a fontos dolgot.

Volt tudása és figyelme a leánynak az épp aktuális mozgásszervi problémám kiszúrására és kezelésére, de ami ezután következett, az minden elképzelésemet felülmúlta.
A leány olyan odaadással foglalkozott velem, amilyet a legszebb vadászataim során, nemfizetős kapcsolatokban és hétpróbás, mindentudó bestiáktól tapasztaltam - ráadásul huszonévesen az erotikus paletta annyi árnyalatát ismerte, amennyit sok nő egész élete során nem lát.

Azt alapból nem hiszem el, hogy egy nő beizgul egy olyan erotikus masszázstól, amit ő csinál, ráadásul pénzért, de Ő olyan átéléssel játszott velem, ami még külön izgatott. Engem, akit kifejezetten irritál, amikor a masszázs erotikus végkifejletéhez közeledve egynémely színésznőnek tehetségtelen hölgyike hangicsálni kezd, azaz műsóhajtozással és diszkrét nyögdécseléssel színesítik a kézimunkájukat.
Ő totál hiteles volt!

Fájdalmamra egyszer csak eltűnt az erotikusmasszázs oldalról.

Nemrég kedves barátomnak meséltem róla - szeretném őt is megnyerni ide szerzőnek, mert hozzám hasonló ínyenc - aki azt mondta:

- Ennyire nincs szemed?  Most mindkét masszázsoldalon rajta van, arccal csak más névvel.

Igen, ennyire nem volt szemem.
Nem ismertem meg az én erotikára éhes hölgyemet.
Tüzetesebben megvizsgálva a profi fotókat, ráismertem és néhány óra múlva ott topogtam a Récsei Centernél. Angyalkám ugyanabban a házban fogadja a vendégeit, csak egy másik lakásban, ami csak az övé.  Biztonsági őr engedett be a házba és ő mutatta meg az ajtót.

Rég láttam a leányt, azóta gömbölyödött egy kicsit, de ugyanolyan isteni, bársonyos a bőre, ugyanolyan kedves és odaadó, ugyanolyan bújós, mint régen és ha lehet, még profibb módon lohasztja le a vágyaimat, amelyek odahajtanak hozzá.

A nő egy tünemény.
Földiekkel játszó, de szerencsére nem égi, hanem zuglói.