Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Az első volt a csoda

2018-03-07

Engedjétek meg, hogy megoszthassam első erotikus masszázsélményemet.  Legszívesebben megadnám a hölgy elérhetőségét, mert szívből ajánlom mindenkinek, de  ennek a beszámolónak nem a reklámozás a célja.
 


Elöljáróban megemlíteném, hogy majd 20 éves boldog, kiegyensúlyozott házassággal a hátam mögött hosszú vívódás után döntöttem el, hogy kipróbálom a masszázs ezen újabb formáját, és nem bántam meg.

Persze a lelkiismeretfurdalás most is munkálkodik bennem, hiszen titokban kellett vidékről Budapestre utaznom, tehát hazudtam, és valószínűleg ezért sokan elítélnek.
Az biztos, hogy most egy nappal a kaland után sem bántam meg semmit, és annak örülnék a legjobban, ha párom is átélhetne hasonló katartikus élményt, mint amilyen nekem volt...

Beső lelki tusát az a kérdés okozott, hogy vajon az erotikus masszázs megcsalásnak számít-e?
Persze ilyenkor hajlamosak vagyunk felmentő elméleteket gyártani, kimagyarázni a dolgot, de én a mai nap is úgy tekintek a feleségemre, szerelmemre, mint a masszázs előtt, csak mertem önző lenni, és hagyni, hogy 60 percen keresztül körülöttem forogjon a világ.

A masszázs amúgy is intim kapcsolat két ember között, hiszen átlépi azokat a határokat, amiket általában idegen nem léphet át, de megáll azon a bizonyos ponton, ahol már szexuálisan is élménnyé válhatna. Pedig sokszor éreztem ezelőtt is, hogy de jó lenne folytatni még... nost ez megtörtént.
Barbara fiatal, nagyon szép és csinos profi masszőz, OKJ-s papírral, hivatástudattal, gyengédséggel, sugárzó szeretettel. Nagyon örülök, hogy az Ő keze által estem át ezen a keresztségen és így jó élménnyel távozhattam tőle.

Profizmusa az első percekben egyértelmű volt, élveztem minden percét és azt akartam, hogy soha ne legyen vége. Aztán jött a lingam masszázs emiről megérkezésem előtt már legalább egy éven át fantáziáltam, próbáltam elképzelni...
Barbara folyamatosan az arcomat figyelte, érezte minden rezdülésemből, látta minden szemrebbenésemből, hogy most mi a jó nekem, és úgy uralta a helyzetet, hogy csak rajta múlt mikor élvezek el. Soha nem volt még ilyen intenzív orgazmusom sem partnerrel, sem maszturbálással mint az ő kezében.
Leírhatatlan.
Aztán még kedvesen símogatott, letörölt és lezuhanyoztam.

Már várom a következőt, de mindenképpen hozzá megyek!
Beel