Milyen masszőrt keres?

-

A háti levezetés

2018-05-04

Vidéken tisztább a levegő, de piszkosabb lehet a fantázia?
Vajon olcsóbb a kéj?
Ezt nem tudom, de ez a drága oly természetességgel fogad, mintha sütihez való két tojásért ugrottam volna át a szomszédból. Holott én hoztam neki, igaz, egy egészen másfajta sütéshez valót. És mellé az alakja! Nem piskóta!
A telefonban is izgalmasnak tűnő hangja élőben ráerősít erre az érzéki első benyomásra.

videkilany.jpgMély pillantású, titkos gyönyörök kapuját felfedő tekintettel feslett szemembe néz, amitől borzonganom kell. S miközben bennem merül el szép szeme világa, én már ábrándozom, és “a jövőnek holdas fátyolában”, a kéjes távolban keresek. E “távol közelében” ismerem magam, kéjenc vagyok, egy fura szerzet, s bár a költő szerint “kéjt veszt, ki sok kéjt szórakozva kerget”, és "a látni vágyó napba nem tekint”, már itt vagyok nála, bent. Most nem érdekel a kint!
Az inkább elfedő, mint felfedő selyem köntöse vonzó testtájakat takar, így miközben az érzéki örömök szobája felé kalauzol, sóváran követem és csípőmozgásába temetkezem.
Belépünk a kellemes, hűvös félhomályba. A félig leeresztett redőnyön áttörő éles fénycsíkok elmosódó, mézszínű sávokká szelídülnek a feszes lepedőn. Engem az ágyra ültet, ő a köntösét meglazítva, de az ágyat megkerülve, az ablak elé állva kezd beszélni hozzám.

Azonnal rájövök miért!
Ez már az érzéki örömök bevezető lépése. A testét hátulról érő napsugarak tökéletes alakot rajzolnak ki az áttetszővé váló anyag alatt, még úgy is, hogy a sötét sávokba eső test-puzzle darabokat a fantáziámmal pótolom. “Nem oly nehéz.”
A menetrendet megbeszéljük: én átható érzéki masszázst kérek, és a végén gyönyört. Ekkor
még inkább remélem, mint sejtem, hogy a happy end és a megelőző masszázs gyönyörének
csúcsai között elhanyagolható lesz a különbség.
A kötelező fürdés után vagyok, tettetett lazasággal nyúlok el a hűsben.
A halk, megnyugtató zene hangjaira komponálva képzelem el a belépését, s ez úgy is történik. Szinte szégyenlős mozdulattal lép be, de meggyőződésem, hogy ez is - mint minden korábbi mozdulata - a
természetesnek és őszintének ható illúzió része. Jobb váll előre dől, köntös nyílik, libben,
csusszan, telt mellek hullámzanak. Még két térdvillanás, aztán a vörös, áttört anyagú bugyi
közelsége, majd a jobb melle érintése, ahogy fölém hajolva szelíd kezeivel hasra fordít és
eligazítja végtagjaimat. Kezeimet az oldalam mellé vonja, lábaimat szétnyitja és a combjaim
közé térdelve sarkára ül.
Még a varázslatos invázió hatása alatt vagyok, de már olajat csurgat és jól nyúl hozzám. Az érzéki érintések lelket símogató ideje következik. A talpamnál kezdi áldásos tevékenységét és a megbeszélteknek megfelelően nem társalog. Szuszogását és apró nyögéseit tovább ringatom az élvezet hullámain.

A vádlim szétcsúszik ujjai alatt, de aztán varázslatos lego-mesterként újraépíti az ikrás izomtömeget. A térdhajlat és a combtövem közé érzéki csúszdát varázsol, amin egyre gyakrabban és egyre mélyebbre csúsznak huncut
ujjbegyek. Amikor sikamlós alkarja néha a combvillámba szorul, én csak sejtem, hogy valami nagy-nagy dolog van készülőben.

Ő biztosan tudja, ezért egyre hosszabbodó érintés-szünetekkel időben lecsendesíti korai gerjedelmem. Ezután feljebb telepszik, és gerincem mellett a ujjai piheérintésével vágtat végig, amitől a bordáimon lefordulva a mellbimbóimig fut a libabőrözés. Hallom kuncogásán, hogy észleli édes kínomat, s fokozva a hatást a hátamra szorítva melleit hosszan elnyújtva, mélyről jövő torokhangom a fülembe búg. Ettől merevedési ingerrel
egybefonódó gyönyörhullám rajtol el valahol az agytörzsemben, fegyverem növekedését a
valóságosnál tízszer nagyobbnak érzem, és homorúvá rándulok, mint a parton vergődő hal,
amikor a fejét és a farkával egyszerre igyekszik csapni egyet. Hátracsavart fejjel meglendülő
mellére sandítok, ő a kapcsolatunkat erősítendő kicsit oldalra dől, arcán elégedett és buja mosoly. Én hirtelen máshová fókuszálok, mert az oldal-mozdulattól a köldöke alatt a bugyi ölére feszül és az izgalmas formán áttetszik a tartalom is. Ha most lenne vége, gondolom magamban, akkor is teljes lenne az élmény. Ekkor még nem tudom, hogy többféle teljesség létezik.
Elnyújtott hullámokban tenyérkörök, alkar- és könyökkunsztok jönnek, miközben egyéb pőre  és csipkébe csomagolt női testrészek mozdulnak és kelnek életre a hátamon. A megfordulás ennek a folyamatnak (nemi)szerves része, könnyedén átcsusszanunk az új, érzéki térformába.
Ekkor még mindig masszázs jön, de azért az adott keretek között (No sex!, No nyúlkálás!)
elszabadul a pokol. A széleimen (karjaim, majd lábfejeim) folytatja, pedig én bőszen jelölöm
a centrumot, lüktetve fennen lobogok. Mégis megadó türelemmel adom át magam a perifériáról érkező kéjtupírozó ingereknek, mert érzem, hogy finom léptékkel ugyan, de sűrűsödik közöttünk a levegő.
Ő egyre felfokozottabb és célirányosabb mozdulatokkal terel a kéj felé, újabb és újabb erogén pályákat rajzol nyelvével a bőrömre. Kezei és mellei egyre többet időznek combjaim között, de előre ujjongó fegyveremhez nem ér. Inkább sandán a környékét térképezi fel, a fel- és a forrásvidékét körbe járva kerget a halálba. Bársonyos marka messze még, de legalább ujjbegyét, mellbimbóját időnként érinthetem, amikor a türelmetlen húsdarab - nem véletlenül - kileng vagy kitör.
Ekkor fejem alá párnát csúsztat, zsigerig hatoló pillantással rám néz, haját kibontja, és jobb lábát átemelve rajtam, térdeit a hónom alá nyomva óvatosan a mellemre ül. Kezeimet oldalról a fenekére tapasztja és apró, alig-alig mozdulatokkal ölével lüktetni kezd. Feneke mögött őrjöngő fegyverem, azt hiszi itt neki babér ma nem terem. K. a csípőjét szinte a számig tolva lassan hátrahanyatlik, s mintha a gyúródeszka gyúrná a sodrófát, ide-oda mozgatja magát.
Centikre előttem hullámzik mindene, ami ma itt szem-szájnak ingere. Mintha ritka húsevő virág titka tárulna föl, úgy döfi át a feldomborodó öl a bugyi anyagát. Egy nyelvnyújtásnyira van a tiltott rés, de engem ekkor már gyönyörig szorít a prés.
Aztán még hosszú ideig úgy fekszünk egymáson, mintha háta hasamra ragadt volna. Minden
porcikám pihen, a sejtekig ernyedtre masszírozva.

Nastyfiú

Welcome

Linda

2020-01-24

Linda

Új képek

Gigi

2020-01-08

Gigi

ÚJ! Munkalehetőség!
Erotikus masszázs munkára keresek csinos, lehetőleg vékony, dekoratív lányt, aki tud szexi lenni és mosolygós is. Könnyed, bulis hozzáállással rövid idő alatt kiemelkedően sok pénzt lehet keresni.
bővebben itt
 

masszázs Budapesten

masszázs másképpen