Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

A feketelista csúcsa

2018-01-18

Elsőre megtalálni a jó masszőrt nem mindig sikerül. Ami az egyik embernek jó, nem biztos, hogy a másiknak is az. Van, akinek bejön egy adott masszőr vagy masszőz, másnak meg nem. Ízlésben nem nyitunk vitát eme felületen, mert felesleges. Kinek a pap, kinek a papnő, ahogy a mondás is mondja!

Ám ha valaki végigélte élete legborzalmasabb masszázsát és ezt meg is osztja velünk...hm.

A Wesselényi utcában ért életem legborzalmasabb masszázsélmény(telenség)e. 

Telefonáltam, közölték nekik bármikor jó, négy lány közül lehet választani. Ehhez képest érkeztemkor csak két lány állt rendelkezésre. Vivien, aki ajtót nyitott elsőre szimpinek tűnt, amilyen hülye voltam mégsem őt választottam. Helyette egy Lara nevű förmedvényt kaptam. Ilyen unott és undok nőnemű egyedet még nem láttam. Szárazon utasítgatott, semmi személyesség, kedvesség nem látszott rajta. A szolgálatás minősége a béka feneke alatti. A "masszázs" három négy mozdulatból áll, azt sem érzi az ember. Utána nekiesik a kézimunkának amiről három dologra tudok következtetni:
 

1. A hölgy csak a macho, neki szimpi pasikkal bánik ember módjára.
2. Mindekivel ilyen undok, alaptermészete ilyen.
3. Leszbikus, csak kényszerből vállalta a melót a nagy pénzek reményében.

 

Alig ér hozzá a szerszámhoz és akkor is úgy, hogy attól szerintem senki sem tud elélvezni. Mikor magam fejezem be és ráspriccel egy adag, dühösen föláll és elrohan zuhanyozni. Persze az egészet rám fogta, hogy túl feszült vagyok. Milyen legyen az ember egy ilyen lény (mert embernek nem nevezném) környezetében?
Egyszóval A FEKETE LISTA CSÚCSA ez a lány!!!

Nem mondom, hogy a hely rossz, csak én bánom, hogy nem Vivient választottam.

 

(olvasói levél)