Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

A Kedves sóhaja

2018-09-12

A tankönyv szerint a szemébe kellett volna néznem, de nem tudtam, mert lehunyta. Beszélgetnünk is kellett volna, hogy jelezze, milyen neki, de erre sem volt szükség, mert a sóhajaival teljesen kifejezte, mit érez. Úgy láttam és hallottam, tetszett neki, amit csináltam.
Nem kicsit, nagyon!
 

Tehát ott feküdt előttem a párom és én néztem az ő csodálatos kis puncikáját, ami annyi közös örömünk forrása volt már.
Összedörzsöltem a tenyereimet, hogy jól felmelegedjenek és kitárt ujakkal ráterítettem őket az Édes hasára. Mozdulatlan maradtam, amíg a kezem össze nem melegedett a testtel.
Lassan elkezdtem mozgatni a tenyeremet, finom, először apró, majd egyre nagyobb köröket masszírozva a csodás hasra. Megint eszembe jutott a tankönyvben olvasott szemkontaktus meg a beszélgetés, de ettől már messze voltunk,  mert szerelmem csukott szemmel élvezte a pillanatot és a mellkasa hullámzott egyre jobban - pedig még nem voltunk sehol.
Kezem először csak érintette a szeméremdombot, aztán meg-megpihent rajta. Bal tenyerem aljával finoman megnyomtam, miközben a jobb kezem a hasat és a medencecsont környékét simogatta, két nyolcast rajzolva rá, aminek a teteje összeért.
Nem siettünk sehova és az idő megállt.
Vigyáztam, hogy ezt a mozdulatsort csak addig ismételgessem, amíg nem válik unalmassá egyikünk számára sem. Amikor úgy éreztem, hogy váltani kell, akkor a két kezem újból szinkronmozgásba kezdett és egy fél starkingalmát, vagy inkább egy Valentin napi szívet rajzolgattam az előttem fekvő csípőre, először a punci felett lehelletfinoman áthaladva, majd a két hüvelykujjammal egyre határozottabban érintve. Láttam, éreztem, hogy ez jó.
A masszázs tempója és az intenzitása is.
A kedves fel-felsóhajtott és olykor a hasizma is aprókat rándult, amitől a mellei is meg-megrebbentek, amire bennem is megindult az ágaskodás, de fegyelmeztem magam, nehogy szeretkezésbe torkolljon a jónimasszázs.
Ez most csak róla szól!

Szűkíteni kezdtem a köröket és a jónira kezdtem koncentrálni.
A legfontosabb az volt, hogy ne kapkodjak el semmit, ne érintsem az érzékenyebb részeket, csak amikor már nagyon kívánja.
Az ágyékát vettem célba és olyan érintéssel simogattam, amikor a kezem épp csak hozzáér a bőréhez, szinte csak a pihéket rendezgeti.
Szelíden, szeretettel bűvöltem a csípőtájékát, kivárva azt a pillanatot, amikor megmozdította a lábait. Igen, szélesebbre tárta a kaput!

Még mindig csak nagyon lágyan a hüvelykujjam begyével a nagyajkakat kezdtem simogatni. Alulról felfelé, majd az ágyékban vissza, lefelé  majd elölről, miközben a többi ujjam széttárva a csípőn pihent, de olykor megmozdítottam és leírtam egy-egy kisebb kört, hogy a mozdulataim ne a puncira korlátozódjanak. A felfelé mozdulatokat tettem határozottabbá és a felső harmadban már egy kicsit meg is nyomtam, emlékezve egy keleti masszázstanfolyam anyagára, amiben volt egy olyan elem, hogy tárd fel a sárkány kapuját. Sárkány szerencsére nem volt a közelben, csak a párom és én az ő legbecsesebb szervének a feltárását végeztem éppen, amikor elbújtak és megcsillantak a kisajkak.
Először csak egészen véletlenül, a mutatóujjam körmének oldalával érintettem őket, fő a fokozatosság és kizárt a hűbelebaromkodás.
A nő érzékeny dolog és ha előveszem a legcizelláltabb érzéseimet és a kezeimmel a pillangó rebbenéseit akarom utánozni, még lehet hogy akkor is túl durva vagyok - legalábbis az elején, én pedig úgy tapasztaltam, hogy a nő számára a fokozatosság az igazán izgalmas, minél lassabban és minél több átmenettel jutunk el A-ból B-be, annál élvezetesebb a történet.

A finom érzékiség jegyében hagytam a kezemet meg-megpihenni, közben figyeltem az Édes légzését. Amikor múlni látszott a felfokozottság, egy kicsit csitult, akkor mozdultam ismét. Előbújtak a kisajkak és én gyengéden ezeket vettem kezelésbe. A hüvelykujjam és a mutatóujjam közé fogtam, alulról simítottam fölfelé, majd a mutatóujjaimmal lefelé finoman meg-meghúztam. A Kedves ekkor felemelte az egyik lábát és olyan alig hallható nyögés hagyta el a száját, mint amikor valaki valami nehéz tárgyat rak fel a szekrény tetejére. A vállamra tettem a felemelt lábacskát és az arcomat a talpához dörgöltem.
Ekkor kicsit hunyorogva rámnézett, mint akinek akkor esik le, hogy hol van.
Kaptam egy elbűvölő mosolyt én pedig pedig boldogan folytattam a jónimasszázst, mert mindig jólesik a párom mosolya.

A szakirodalom olajat és/vagy síkosítót ír elő, itt nekünk valahogy egyik sem hiányzott.
Lehet alhasat cirikálni kenőanyag nélkül is, a legtöbb jóni meg szakértő hozzáállás esetén sikamlós magától is.
Ebből az következik, hogy szakértően álltam, vagy ezesetben ültem hozzá.
Megint fegyelmeznem kellett magamat, mert a síkos punci nekem mindennél erősebb ajzószer és megint sikerült csak a feladatra koncentrálni.
Két ujjal, méghozzá a bal kezem mutató- és a jobb kezem hüvelykujjával folytattam.
Előbbit a kisajkak belső élén járattam fel és le, utóbbival megkörnyékeztem a csiklót.

Szerelmetes párom már az első vízszintes élményünk közben megmutatta, hogy szereti a clitoris érintését. Ez több okból is fontos volt a számomra, sőt, mindkettőnk számára, mert így biztosan elkerültük a reklámokban fetisizált tisztább, szárazabb érzést és legalább 78%-kal jobb lett a közérzetünk. Párom azon kevés nőneműek egyike, aki bámulatos szexuális kultúrával rendelkezik és nem nagyon beszél a dologról, hanem csinálja és nem is akárhogyan.
Nem találkoztam két egyforma csiklóval és és olyan technikával sem, amit a legtöbb nő szeret, annyira más a lányok hozzáállása. Van aki nem is szereti a direkt a csiklójára irányuló mozdulatokat, van, akivel nagyon lágyan kell bánni és van aki a határozottabb ingereket élvezi.
A párom az enyhe nyomást - és a hüvelykujjamtól ezt kapta, amit persze megvariáltam egy kis kőrözéssel az érzékeny pont körül.
A két kezem annyira eltérő, de ritmikus mozgást végzett, hogy egy pillanatra még az az iskolás ügyességi kihívás is eszembe jutott, amikor az egyik kéz a hasra rajzol köröket, a másik a fejtetőt paskolgatja: nos nem árt gyakorolni, mert a női nemi szerv meghálálja a kétféle mozgást.

Eljött az a pillanat, amikor az egyik ujjam - még mindig nem tudom, pontosan hogy történt - elkezdett befelé kívánkozni.
Vagy csúszni.
Vagy valami furcsa vákuum szívta-húzta befelé.

Megint leszállt a vér az agyamból és szinte ösztönösen csináltam mindent.
Finom köröket rajzoltam a barlang belső falára, aztán beugrottak az altamirai falfestmények és ezeket próbáltam utánozni: bölény, vadászjelenet, a háttérben nagy hegyek.
Amikor megint tudtam gondolkodni, egy régi kínai mondás jutott az eszembe, ami valahogy úgy szól, hogy ha a középső ujjad a punciban, a hüvelykujjad a csiklón és a kisujjad az ánusz körül van, akkor a világegyetem legnagyobb titkát tartod a kezedben.
Örültem ám ennek a titoknak nagyon, és örömömben bedobtam még két technikát.

A bal kezem hüvelyk és mutatóujja közé csippentettem mindent, ami a csikló és a punci belső fala között volt és finoman, érzéssel masszírozgattam, közben a jobb kezemmel a medencecsont belső oldalát simogattam. Egyszer egy nőgyógyász azt mondta, hogy a petefészek is erogén zónává válik és az említett terület finom, de határozott masszázsával lehet rá hatni. Azt hiszem, nekem most sikerült ez is.

Pontosan tudtam, mikor kellett abbahagynom a jóni masszázsát, odafeküdni a párom mellé, szorosan magamhoz ölelni és megcsókolni. Még aludtunk is egy kicsit .

Kivételes élmény volt ezt a masszázst végigcsinálni és szokatlan módon szeretni valakit és örömet szerezni Neki.
Örömmel írtam meg mindezt, hogy legyen mire emlékezni öreg napjaimban, meg hogy a férfitársaim új fogásokkal színesíthessék az együttlétüket a nagy Ővel.

 
 

*******

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK:

Erotikus kiruccanás hölgyeknek

Puffertartály