Milyen masszőrt keres?

-

A Kedves sóhaja

2018-09-12

A tankönyv szerint a szemébe kellett volna néznem, de nem tudtam, mert lehunyta. Beszélgetnünk is kellett volna, hogy jelezze, milyen neki, de erre sem volt szükség, mert a sóhajaival teljesen kifejezte, mit érez. Úgy láttam és hallottam, tetszett neki, amit csináltam.
Nem kicsit, nagyon!
 

Tehát ott feküdt előttem a párom és én néztem az ő csodálatos kis puncikáját, ami annyi közös örömünk forrása volt már.
Összedörzsöltem a tenyereimet, hogy jól felmelegedjenek és kitárt ujakkal ráterítettem őket az Édes hasára. Mozdulatlan maradtam, amíg a kezem össze nem melegedett a testtel.
Lassan elkezdtem mozgatni a tenyeremet, finom, először apró, majd egyre nagyobb köröket masszírozva a csodás hasra. Megint eszembe jutott a tankönyvben olvasott szemkontaktus meg a beszélgetés, de ettől már messze voltunk,  mert szerelmem csukott szemmel élvezte a pillanatot és a mellkasa hullámzott egyre jobban - pedig még nem voltunk sehol.
Kezem először csak érintette a szeméremdombot, aztán meg-megpihent rajta. Bal tenyerem aljával finoman megnyomtam, miközben a jobb kezem a hasat és a medencecsont környékét simogatta, két nyolcast rajzolva rá, aminek a teteje összeért.
Nem siettünk sehova és az idő megállt.
Vigyáztam, hogy ezt a mozdulatsort csak addig ismételgessem, amíg nem válik unalmassá egyikünk számára sem. Amikor úgy éreztem, hogy váltani kell, akkor a két kezem újból szinkronmozgásba kezdett és egy fél starkingalmát, vagy inkább egy Valentin napi szívet rajzolgattam az előttem fekvő csípőre, először a punci felett lehelletfinoman áthaladva, majd a két hüvelykujjammal egyre határozottabban érintve. Láttam, éreztem, hogy ez jó.
A masszázs tempója és az intenzitása is.
A kedves fel-felsóhajtott és olykor a hasizma is aprókat rándult, amitől a mellei is meg-megrebbentek, amire bennem is megindult az ágaskodás, de fegyelmeztem magam, nehogy szeretkezésbe torkolljon a jónimasszázs.
Ez most csak róla szól!

Szűkíteni kezdtem a köröket és a jónira kezdtem koncentrálni.
A legfontosabb az volt, hogy ne kapkodjak el semmit, ne érintsem az érzékenyebb részeket, csak amikor már nagyon kívánja.
Az ágyékát vettem célba és olyan érintéssel simogattam, amikor a kezem épp csak hozzáér a bőréhez, szinte csak a pihéket rendezgeti.
Szelíden, szeretettel bűvöltem a csípőtájékát, kivárva azt a pillanatot, amikor megmozdította a lábait. Igen, szélesebbre tárta a kaput!

Még mindig csak nagyon lágyan a hüvelykujjam begyével a nagyajkakat kezdtem simogatni. Alulról felfelé, majd az ágyékban vissza, lefelé  majd elölről, miközben a többi ujjam széttárva a csípőn pihent, de olykor megmozdítottam és leírtam egy-egy kisebb kört, hogy a mozdulataim ne a puncira korlátozódjanak. A felfelé mozdulatokat tettem határozottabbá és a felső harmadban már egy kicsit meg is nyomtam, emlékezve egy keleti masszázstanfolyam anyagára, amiben volt egy olyan elem, hogy tárd fel a sárkány kapuját. Sárkány szerencsére nem volt a közelben, csak a párom és én az ő legbecsesebb szervének a feltárását végeztem éppen, amikor elbújtak és megcsillantak a kisajkak.
Először csak egészen véletlenül, a mutatóujjam körmének oldalával érintettem őket, fő a fokozatosság és kizárt a hűbelebaromkodás.
A nő érzékeny dolog és ha előveszem a legcizelláltabb érzéseimet és a kezeimmel a pillangó rebbenéseit akarom utánozni, még lehet hogy akkor is túl durva vagyok - legalábbis az elején, én pedig úgy tapasztaltam, hogy a nő számára a fokozatosság az igazán izgalmas, minél lassabban és minél több átmenettel jutunk el A-ból B-be, annál élvezetesebb a történet.

A finom érzékiség jegyében hagytam a kezemet meg-megpihenni, közben figyeltem az Édes légzését. Amikor múlni látszott a felfokozottság, egy kicsit csitult, akkor mozdultam ismét. Előbújtak a kisajkak és én gyengéden ezeket vettem kezelésbe. A hüvelykujjam és a mutatóujjam közé fogtam, alulról simítottam fölfelé, majd a mutatóujjaimmal lefelé finoman meg-meghúztam. A Kedves ekkor felemelte az egyik lábát és olyan alig hallható nyögés hagyta el a száját, mint amikor valaki valami nehéz tárgyat rak fel a szekrény tetejére. A vállamra tettem a felemelt lábacskát és az arcomat a talpához dörgöltem.
Ekkor kicsit hunyorogva rámnézett, mint akinek akkor esik le, hogy hol van.
Kaptam egy elbűvölő mosolyt én pedig pedig boldogan folytattam a jónimasszázst, mert mindig jólesik a párom mosolya.

A szakirodalom olajat és/vagy síkosítót ír elő, itt nekünk valahogy egyik sem hiányzott.
Lehet alhasat cirikálni kenőanyag nélkül is, a legtöbb jóni meg szakértő hozzáállás esetén sikamlós magától is.
Ebből az következik, hogy szakértően álltam, vagy ezesetben ültem hozzá.
Megint fegyelmeznem kellett magamat, mert a síkos punci nekem mindennél erősebb ajzószer és megint sikerült csak a feladatra koncentrálni.
Két ujjal, méghozzá a bal kezem mutató- és a jobb kezem hüvelykujjával folytattam.
Előbbit a kisajkak belső élén járattam fel és le, utóbbival megkörnyékeztem a csiklót.

Szerelmetes párom már az első vízszintes élményünk közben megmutatta, hogy szereti a clitoris érintését. Ez több okból is fontos volt a számomra, sőt, mindkettőnk számára, mert így biztosan elkerültük a reklámokban fetisizált tisztább, szárazabb érzést és legalább 78%-kal jobb lett a közérzetünk. Párom azon kevés nőneműek egyike, aki bámulatos szexuális kultúrával rendelkezik és nem nagyon beszél a dologról, hanem csinálja és nem is akárhogyan.
Nem találkoztam két egyforma csiklóval és és olyan technikával sem, amit a legtöbb nő szeret, annyira más a lányok hozzáállása. Van aki nem is szereti a direkt a csiklójára irányuló mozdulatokat, van, akivel nagyon lágyan kell bánni és van aki a határozottabb ingereket élvezi.
A párom az enyhe nyomást - és a hüvelykujjamtól ezt kapta, amit persze megvariáltam egy kis kőrözéssel az érzékeny pont körül.
A két kezem annyira eltérő, de ritmikus mozgást végzett, hogy egy pillanatra még az az iskolás ügyességi kihívás is eszembe jutott, amikor az egyik kéz a hasra rajzol köröket, a másik a fejtetőt paskolgatja: nos nem árt gyakorolni, mert a női nemi szerv meghálálja a kétféle mozgást.

Eljött az a pillanat, amikor az egyik ujjam - még mindig nem tudom, pontosan hogy történt - elkezdett befelé kívánkozni.
Vagy csúszni.
Vagy valami furcsa vákuum szívta-húzta befelé.

Megint leszállt a vér az agyamból és szinte ösztönösen csináltam mindent.
Finom köröket rajzoltam a barlang belső falára, aztán beugrottak az altamirai falfestmények és ezeket próbáltam utánozni: bölény, vadászjelenet, a háttérben nagy hegyek.
Amikor megint tudtam gondolkodni, egy régi kínai mondás jutott az eszembe, ami valahogy úgy szól, hogy ha a középső ujjad a punciban, a hüvelykujjad a csiklón és a kisujjad az ánusz körül van, akkor a világegyetem legnagyobb titkát tartod a kezedben.
Örültem ám ennek a titoknak nagyon, és örömömben bedobtam még két technikát.

A bal kezem hüvelyk és mutatóujja közé csippentettem mindent, ami a csikló és a punci belső fala között volt és finoman, érzéssel masszírozgattam, közben a jobb kezemmel a medencecsont belső oldalát simogattam. Egyszer egy nőgyógyász azt mondta, hogy a petefészek is erogén zónává válik és az említett terület finom, de határozott masszázsával lehet rá hatni. Azt hiszem, nekem most sikerült ez is.

Pontosan tudtam, mikor kellett abbahagynom a jóni masszázsát, odafeküdni a párom mellé, szorosan magamhoz ölelni és megcsókolni. Még aludtunk is egy kicsit .

Kivételes élmény volt ezt a masszázst végigcsinálni és szokatlan módon szeretni valakit és örömet szerezni Neki.
Örömmel írtam meg mindezt, hogy legyen mire emlékezni öreg napjaimban, meg hogy a férfitársaim új fogásokkal színesíthessék az együttlétüket a nagy Ővel.

 
 

*******

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK:

Erotikus kiruccanás hölgyeknek

Puffertartály

Welcome

Linda

2020-01-24

Linda

ÚJ! Munkalehetőség!
Erotikus masszázs munkára keresek csinos, lehetőleg vékony, dekoratív lányt, aki tud szexi lenni és mosolygós is. Könnyed, bulis hozzáállással rövid idő alatt kiemelkedően sok pénzt lehet keresni.
bővebben itt
 

masszázs Budapesten

masszázs másképpen