Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Fotosopos hazudozás

2018-02-27

Amikor egy sokat tapasztalt, nagytudású olvasó beírja, hogy fotosop, akkor nem mond mást, minthogy szerinte hazugság, lódítás, gurítás, kitaláció, papírra vetett fantáziálás, füllentés a posztban olvasható történet.

A photoshop az egyik legjobb képszerkesztő program, amivel szinte mindent meg lehet csinálni. Például akár egy masszázshirdetést meghamisítani.
 

Sziasztok!
Régen olvasom ezt a masszázsoldalt és régen járok masszázsra.
Az oldalaitokat eddig azért szerettem, mert nem volt rajta kamufotó, a masszázsinfón meg mindenkinek látható a pofikája.
A pixelfejű csajokat eddig is elkerültem, mert ha valaki nem vállalja a fejét, akkor ott valami gáz lehet. Nem érdekel, ha a csaj a családja előtt szégyelli a masszázst, de nem mindig erről van szó. Van a szakmában néhány tolvaj csaló rimpidli és ezek az eltakart arcukkal mindig új életet tudnak kezdeni egy másik csapatban. Amíg onnan is ki nem vágják őket mint a macskát szarni.

A múlt héten harmadszor hagytam ott a csajt, mert nem stimmelt a fotó.
Rühellem ha átvágnak, és átvágás az is, amikor a csaj a 10 évvel ezelőtti fotójával csalt oda, azon persze még kinézett valahogy, most meg már a seprűt sem adnám a kezébe.
A legújabb átvágás az agyonretusált kép.
Nézzétek meg a masszázsinfót, tele van porcelánarcú csajjal.
Persze hogy ők vannak a képen, de fotosoppal teljesen megváltoztatták a fejüket.
Egy dolog, amikor a műteremben a fotós órákig azon dolgozik, hogy egy bányarémből eladható árut fabrikáljon, de hogy az így készített képet még agyon is kozmetikázzák, az nekem nem oké.

Háromszor hagytam ott csajt, kétszer Budán, és egyszer Óbudán, és ahogy jobban megnézem a hirdetéseiket, ugyanaz a kéz csinálta. Ugyanaz a beállás, ugyanaz a gipszpofa.
Nekem ezek mostantól feketelista!
Jó lenne ha odafigyelnétek erre!

Továbbra is várjuk a kedves olvasók megnyilvánulásait !