Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Mi az érzéki (erotikus) masszázs?

 

Speciális finomsággal teli masszázsfajta ínyenceknek, akiknek nem kell külön elmagyarázni az érzékiség mibenlétét.

Nem való például a Magyar Tudományos Akadémia Értelmező Szótára szerkesztőinek, akik szerint az érzékiség a nemi élvezetek iránti erős hajlam - csak épp azt nem üzenték az íróasztaluk mellől hogy pfuj! - de ilyen kérdésekben végülis nem nyelvészekre, legalábbis nem akadémiai nyelvészekre kell hagyatkoznunk.

Mi nem akarunk itt definíciókat adni, csupán megjegyezzük hogy az érzékiség kapcsán a hajlam, az élvezet, a szexualitás, a nemi ösztön és nemi szervek kifejezések használata HELYETT sokkal helyénvalóbb a következőkre gondolni: lágy érintés, ujjhegy, szerető simogatás, bőr, sóhaj, borzongás, esetleg erogén zónák.


Az érzéki masszázs sokkal finomabb, odafigyelőbb, beleérzőbb, szeretettel teljesebb, művészibb mint az erotikus, a célja nem a vágy felébresztése és kielégítése, hanem a test felfedezése és az érintésekre adott válaszaival való játszadozás.


Az érzéki masszázsra vágyó embereknek lelke van és igénylik hogy azzal is foglalkozzanak, az érzéki masszázs fogásait ismerő hölgyek pedig képesek erre.

 

kapcsolódó linkek:

a Pallas Nagylexikon az érzékiségről

Érzéki masszázs nőknek is
tudósítás a szombathelyi Gésaházból

Nitya Lacroix: Érzéki partnermasszázs
könyvismertetés a vitalitás.hu-n

Érzéki masszázs - próbáld ki!
a drinfo egészségmagazin kiváló leírása a legfontosabb tudnivalókról

A legérzékibb érintés: masszázs, ami még nem szex
a harmonet magazin tanácsai