Milyen masszőrt keres?

-

Tibi

Budapest, X. kerület

+3630-252-7226
Elérhető vagyok:

7-21

7-21

7-21

7-21

7-21

9-19

9-16

          Taoista érzéki masszázs yoni masszázzsal (kizárólag nők részére)

 

A masszázs alapvető célja , hogy megtapasztaljuk a simogatás varázsát magunkon , hogy ellazítson, és ezzel beindítsa a szeretet és a szexuális energiák áramlását.  A szexuális energia életenergia is egyben.

 

Ha ezek az energiák folyamatosan áramlanak bennünk, akkor érezhetjük jótékony hatásait. Kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak vagyunk. Javulnak emberi kapcsolataink, ami  párkapcsolatunkban is érezhető változást, elmélyülést eredményez.A masszázs energiával tölt fel és oldja a testi, lelki feszültséget.

A yoni-masszázs ( yoni  a  női nemi szerv szanszkrit megnevezése, jelentése: szent kehely ) során rengeteg szexuális energiát szabadítunk fel, amelyet aztán a tudat tágítására, a test és a lélek élénkítésére,  nagyobb befogadásra és kreativitás elérésére is fordíthatunk.

A maximális odafigyelésnek köszönhetően olyan gyönyör megéléseink lehetnek, amit  szeretkezéseink során esetleg nem éltünk meg korábban. De segíthet orgazmus problémákon, illetve a saját testünk elfogadásában is.

Ha szeretnéd átélni, hogy milyen érzés amikor csak Te vagy a figyelem középpontjában, és minden Rólad szól, akkor szívesen meginvitállak egy érzéki utazásra.

Teljesen kockázatmentes környezetben élheted meg mindezt, ahol a velem töltött idő alatt minden Érted van!

Talán megtapasztalhatsz valami egészen új élményt!

 

 

A masszázsra időpontot egyeztetni email-ben, vagy telefonon lehetséges.

Bármi kérdésed van, keress bizalommal.

Email: kistibi81@gmail.com

Tel:+3630-252-7226

 

Szolgáltatások árai:

1,5 illetve 2 óra

Érzéki masszázs yoni masszázzsal: 10,000.-

Érzéki masszázs yoni masszázzsal: 15,000,-

 

Svéd masszázs: 7000.-