Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Elmész a francba, Géza!

2017-11-23

Gézával valamikor egy irodában dolgoztam, nem volt egymással sok dolgunk amíg rá nem jöttünk: mindketten járunk masszázsra. Korábban nem beszélgettünk túl sokat, a lebukás óta viszont rendszeresen kicseréljük a tapasztalatokat.
Megpróbáltam rávenni arra, hogy írjon ide is, de nem sikerült.

Ő ajánlott nekem egy kispesti masszőrhölgyet, mivel olvasta az érett nők dicsérete c, posztomat, szerinte az az egyik legrégebbi darab a piacon és nem rossz, vagyis ki lehet fogni jó napokat nála

Szóval elmentem Kispestre a masszőrhölgyhöz....

Nos kedves Gézám, elmész te a jó büdös francba!

Ha én lennék a Lúdas Matyi, akkor ezt most háromszor verném vissza, elhiheted, van annyi ramaty nő, hogy a füled is lekonyulna az ajánlásaimtól!

Azzal nem volt semmi bajom, hogy a panelház és a környéke milyen, meg azzal sem, hogy a "néni" nagyonérett kategóriába tartozik, mindenki tudja, hogy inkább az ilyet szeretem, mert itt több a nő - szemben az ifjabb korosztályokban sűrűsödő libákkal, riboszómákkal, csitrikkel, unottnémberekkel és míszpicsákkal.

A lakás kissé putriszerű és a nő is passzol bele: melegítőnadrágban és egy nyűtt pólóban fogadott. Nem erőltette a zuhanyozást és a fürdőszobáját elnézve ennek én is csak örülni tudtam.

Szívesen beszámolnék a masszázsról, de arról nem tudok, mert nem történt semmi ilyen. Annyit történt, hogy odafeküdtem a kis kuckót uraló masszázspadra, Edit pedig megállt mellettem és elkezdte fosni a szót, közben pedig alibiből meg-megkaparászott hol itt, hol ott. Amikor nagyon belelendült a mondókájába, akkor leállt és csak tenyerelt valahol a habtestemen és mondta, mondta, mondta!

Ez a nő azt hiszem egy komplett elmebeteg!
Kértem, hogy talán alkosson valamit a kezével is, mert ugyan nagyon érdekes az előadása, de nem a sztorijaiért jöttem. Erre nyomkodott egy kicsit rajtam, de két perc múlva ismét rájött a szómenés. Olyanokat mesélt, hogy milyen kiválóságok járnak hozzá, meg hogy rendszeresen leadja a pénze egy részét a maffiának, mert nem engednék dolgozni, meg hogy régen ki van tiltva a masszázsinfóról, de nem is bánja, meg összeveszett egy másik oldal szerkesztőivel, mert azok azt mondták, hogy csupa rossz beszámolót írtak róla, ami azért nem igaz, mert voltak jók is, csak azokat törölték.
Amikor megkérdeztem, hogy ezt honnan tudja, szemrebbenés nélkül mondta, hogy a fia többször is írt róla és már csak nem fog rosszat írni a saját anyjáról!

Én ezen teljesen elképedtem, annyira hogy felültem.
Aztán a csicsergő madárkát tovább hallgatva leszálltam a padról és csendben elkezdtem öltözni.
Edit akkor vette észre, hogy menekülőre fogtam a dolgot, amikor elindultam kifelé.

Megpróbált rávenni hogy maradjak, biztosított hogy istenien franciázik, de erre már végképp nem voltam kíváncsi. Zsongott a fejem a sok hülyeségtől.

Egyszóval Gézám!
Bántottalak?
Inkább mondd el, mi a bajod velem, de mégegyszer ne hozz ilyen helyzetbe!

Ha lehet!RoK