Milyen masszőrt keres?

-

A hirdető korosztálya

Negyvenes

Megközelíthetőség

Ingyenes parkolás

Testalkat

Csinos

Hol masszíroz?

Masszázságy, masszázspad

Mivel masszíroz?

Kézzel

Alkarral

Milyen masszázst tud?

érzéki masszázs

prosztata masszázs

svéd masszázs

thai masszázs

Linda

Budapest, XV. kerület

+3670-941-9816
Elérhető vagyok:

14-20

14-20

14-20

14-20

14-20

KORONAVÍRUS IDEJÉRE!!!

Kedves Urak!

A járványügyi helyzetre tekintettel a masszázs bizonytalan ideig szünetel mindannyiunk védelmében. Azonban a tapasztalatom az, hogy a masszázs mellett fontos szerephez jutott az is, hogy nyíltan, őszintén, elfogadó, ítéletmentes környezetben beszélhessetek bármilyen témáról. Én a járvány alatt sem szeretném Veletek elveszíteni a kapcsolatot, így azt tudom felajánlani, hogy a lent megadott csatornákon keressetek nyugodtan, ha csak beszélgetni szeretnétek és arra vágytok, hogy valakivel megosszátok gondolataitokat bármilyen témában.

A mielőbbi találkozás/viszontlátás reményében, sok szeretettel:

Linda

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Taoista érzéki és lingam masszázs a tudatos szexualitásért

A nyugati kultúrákban az egyház tiltásainak köszönhetően nagyon leértékelődött a szexualitás. A férfi nemi szervre, a lingamra (szanszkrit szó, jelentése: fényoszlop, a fény botja, lótusz-kard) gyakran csak a behatolás, és kielégülés szerveként tekintenek. Teljesen a múlt homályába veszett az az ősi tudás, hogy, ha a lingamot szeretettel, tisztelettel és elfogadással érintik, a szerelem és szexualitás, sőt a teremtő életerő új minőségére hívja meg a férfit.

A lingam mellett a test sem kapja meg az őt megillető szeretetet, odafigyelést és tiszteletet. Manapság gyakori, hogy elveszítjük az igazi kapcsolatot testünkkel, akár nők vagyunk, akár férfiak. Akkor fordulunk csak újra felé, ha baj van, vagy nem tetszésünket fejezzük ki, nem fogadjuk el. A taoista érzéki masszázs során újra hálával fordulunk a test felé, mert felfedezzük, hogy milyen csodálatos élményeket tud okozni az, ha valaki tisztelettel és szeretettel bánik vele, és mi képesek vagyunk befogadni, érezni és megélni ezeket az érintéseket.

Az egész masszázs folyamat (beleértve a lingam masszázst is) fizikai, energetikai és spirituális szinten hat. Képes arra, hogy érzelmi blokkokat oldjon, gondolkodási mintákat írjon felül, és végső soron arra is, hogy fizikai problémákat orvosoljon. Azáltal, hogy olyan képességeire vezeti rá a férfit, amiknek nagy valószínűséggel addig nem volt tudatában, nem csak a férfiasságáról, de a kreativitásáról, teremtőerejéről, önbecsüléséről alkotott nézőpontjait is megváltoztathatja.

Tekintettel arra, hogy a péniszen ugyanolyan akupresszúrás pontok találhatók, mint a talpon (a kínai gyógyászatból ismert szervi, érzelmi és gondolati megfeleléssel), a masszázs során korábban még nem tapasztalt fizikai megélések történhetnek, valamint erőteljes lelki folyamatok indulhatnak be. Ebből kifolyólag, a találkozás egy felkészítő, tájékoztató beszélgetéssel kezdődik, és egy élményfeldolgozó beszélgetéssel zárul. Transzperszonális, művészeti és pszichoszintézis terapeuta, valamint integrál coach képzettséggel is rendelkezem, így a beszélgetés során teljesen elfogadó teret teremthetünk együtt bármilyen elfojtott, zavaró, esetenként félelmetesnek tűnő gondolatok, érzések, vágyak felfedésének és a mélyben megbújó háttér feltárásának. Így mód és lehetőség van arra, hogy egy addig el nem fogadott személyiségrésszel teljes békébe kerüljön az, aki ilyen jellegű problémával keres meg és megtisztel a bizalmával.

A masszázs során nagy hangsúlyt kap, hogy az általános, a férfiaktól a mindennapokban elvárt kemény masculin szerep (adó, cselekvő) helyét egy időre átvegye a lágy feminin (befogadó, létező) szerep. Mindkét nemben ott rejlik mindkét minőség. A cél a kettő harmonizálása, integrálása. Ezért a masszázs során nincs lehetőség kölcsönösségre, vagy az intim érintések viszonzására. Ez önmagában is nagy kihívást jelenthet, amit még nehezebben legyőzhetővé tesz egy mezítelen női test látványa. Éppen ebből az okból, én a masszázs során végig kendővel fedem a testem. 

 

A lingam masszázs a párkapcsolatok minőségének átalakításában, elmélyítésében is nagy szerepet játszhat. Hiszem, hogy ha egy nő elsajátítja ezt a tudást, olyan élménnyel képes megajándékozni társát, és saját magát is, ami végtelen távlatokat nyithat meg a szerelem, szeretet és szexualitás terén.

Szolgáltatások és árak:

1,5 órás érzéki masszázs lingam masszázzsal: 15.000 Ft

2 órás érzéki masszázs lingam masszázzsal: 20.000 Ft

Masszázs oktatása pároknak, hölgyeknek: 40.000 Ft + modelldíj (a program körülbelül 4 órás elfoglaltságot jelent)

Egyéb kezeléseim:

  • svéd masszázs;
  • tradicionális thai masszázs;
  • Access Bars és Facelift kezelés;
  • Hagyományos és transzperszonális személyiségfejlesztés;
  • Integrál coaching (párkapcsolat, életvezetés, karrier, szexualitás témákban), melyekről bővebb tájékoztatásért a fent megadott telefonszámon tudok adni.

A kezelések előre egyeztetett időpontban, bejelentkezés alapján történnek. Időpontot 2-3 nappal előtte tudunk egyeztetni telefonon és sms-ben a +3670 941 9816-os telefonszámon, illetve a lindahorvath147@gmail.com e-mailcímen. Időpontok általában hétköznapokon 14.00 és 18.00 óra között választhatók. Amennyiben csak a délelőtti, illetve a hétvégi időpontok alkalmasak, arra is tudok lehetőséget biztosítani páros hétvégéken, illetve (délelőtti időpont esetén) 3 nappal előtte történő egyeztetéssel.