Milyen masszőrt keres?

-

Linda

Budapest, XV. kerület

+3670-941-9816
Elérhető vagyok:

10-20

10-20

10-20

10-20

10-20

13-20

13-20

Taoista érzéki és intim (lingam és jóni) masszázs a tudatos szexualitásért

Napjainkban a test nem kapja meg az őt megillető szeretetet, odafigyelést és tiszteletet. Manapság gyakori, hogy elveszítjük vele az igazi kapcsolatot, akár nők vagyunk, akár férfiak. Akkor fordulunk csak újra felé, ha baj van, vagy nem tetszésünket fejezzük ki, nem fogadjuk el. A taoista érzéki masszázs során újra hálával fordulunk a test felé, mert felfedezzük, hogy milyen csodálatos élményeket tud okozni az, ha valaki tisztelettel és szeretettel bánik vele, és mi képesek vagyunk befogadni, érezni és megélni ezeket az érintéseket.

Az egész masszázs folyamat, főleg intim masszázzsal kiegészítve, fizikai, energetikai és spirituális szinten hat. Képes arra, hogy érzelmi blokkokat oldjon, gondolkodási mintákat írjon felül, és végső soron arra is, hogy fizikai problémákat orvosoljon.

 

Férfi intim (lingam) masszázs:

A nyugati kultúrákban az egyház tiltásainak köszönhetően nagyon leértékelődött a szexualitás. A férfi nemi szervre, a lingamra (szanszkrit szó, jelentése: fényoszlop, a fény botja, lótusz-kard) gyakran csak a behatolás, és kielégülés szerveként tekintenek. Teljesen a múlt homályába veszett az az ősi tudás, hogy, ha a lingamot szeretettel, tisztelettel és elfogadással érintik, a szerelem és szexualitás, sőt a teremtő életerő új minőségére hívja meg a férfit azáltal, hogy olyan képességeire vezeti rá, amiknek nagy valószínűséggel addig nem volt tudatában. Mivel minden mindennel összefüggésben van, nem csak a férfiasságáról, de a kreativitásáról, teremtőerejéről, önbecsüléséről alkotott nézőpontjait is megváltoztathatja.

Tekintettel arra, hogy a péniszen ugyanolyan akupresszúrás pontok találhatók, mint a talpon (a kínai gyógyászatból ismert szervi, érzelmi és gondolati megfeleléssel), a masszázs során korábban még nem tapasztalt fizikai megélések történhetnek, valamint erőteljes lelki folyamatok indulhatnak be. Ebből kifolyólag, a találkozás egy felkészítő, tájékoztató beszélgetéssel kezdődik, és egy élményfeldolgozó beszélgetéssel zárul. Transzperszonális, művészeti és pszichoszintézis terapeuta, valamint integrál coach képzettséggel is rendelkezem, így a beszélgetés során teljesen elfogadó teret teremthetünk együtt bármilyen elfojtott, zavaró, esetenként félelmetesnek tűnő gondolatok, érzések, vágyak felfedésének és a mélyben megbújó háttér feltárásának. Így mód és lehetőség van arra, hogy egy addig el nem fogadott személyiségrésszel teljes békébe kerüljön az, aki ilyen jellegű problémával keres meg és megtisztel a bizalmával.

A masszázs során nagy hangsúlyt kap, hogy az általános, a férfiaktól a mindennapokban elvárt kemény masculin szerep (adó, cselekvő) helyét egy időre átvegye a lágy feminin (befogadó, létező) szerep. Mindkét nemben ott rejlik mindkét minőség. A cél a kettő harmonizálása, integrálása. Ezért a masszázs során nincs lehetőség kölcsönösségre, vagy az intim érintések viszonzására. Ez önmagában is nagy kihívást jelenthet, amit még nehezebben legyőzhetővé tesz egy mezítelen női test látványa. Éppen ebből az okból, én a masszázs során végig kendővel fedem a testem. 

A 2 órás lingam masszázs program érzéki prosztata masszázzsal is kiegészíthető igény szerint. Ez a masszázs az egészségügyi jótékony hatásain kívül a férfi befogadóképesség nagymértékű megnövelésére is alkalmas. Tekintettel arra, hogy ez esetben is érzéki masszázsról van szó, képes arra, hogy a korábbi orvosi vizsgálatok során átélt kellemetlen, esetleg fájdalmas élményeket felülírja. Elöljáróban egy, a köztudatban nem annyira ismeretes párhuzam a férfi és a női nemi szervek között: a prosztata a G-pont megfelelője.

 

Női intim (jóni) masszázs

A tantrikus hagyományok a nőre úgy tekintenek, mint a szexuális erő, a kreativitás és az érzékiség megtestesítőjére, a jónira pedig szentélyként, a gyógyító Istennő otthonaként. Ehhez képest a mai modern kultúra sokszor a férfi kielégülés tárgyának tekinti. Mi nők, neveltetésünk során, nagyon sok esetben kapunk és építünk be magunkba szexuális blokkokat eredményező ítéleteket. Kevés kivételtől eltekintve - nem fedezhetjük fel saját testünket, nem élhetjük meg szégyenérzet és bűntudat nélkül azokat a gyönyöröket, amelyeket a saját testünkkel való szeretetteljes törődés nyújthat. A szexuális fejlődésünk során számos trauma érhet bennünket. Ez lehet mások által, vagy önmagunk által okozott fizikai, vagy pszichés bántalmazás eredménye. Ezek a traumák a női nem szervekben főleg a hüvelyfalon, a méhben, a petefészkekben és a méhszájon fizikai csomók, ciszták, egyéb elváltozások formájában is testet ölthetnek.

A jóni masszázs során a traumák emlékei, a szexuális blokkok kioldhatók, gyógyíthatók. Fontos kiemelni, hogy a masszázs során egyáltalán nem cél az orgazmus. A masszázs célja a jóni felfedezése, megismerése, megnyílás a női minőség felé, és annak elismerése, hogy a jóni számos területe csodálatos gyönyörök forrása.

„Az a nő, aki felismerte és használni tudja a szexualitásban rejlő erőt, annak az életöröme átsugárzik a környezetében élőkre is. Ő testesíti meg a szépséget, és ezt a szépséget szinte mágnesként vonzza magához.”

/Részlet Michaela Riedl Jóni-masszázs c. könyvének Bevezetőjéből/

 

Masszázs oktatás

A lingam és jóni masszázs elsajátítása és alkalmazása a párkapcsolatok minőségének átalakításában, elmélyítésében is nagy szerepet játszhat. Hiszem, hogy ha egy nő/férfi/pár (homoszexuális párok esetén is!) elsajátítja ezt a tudást, olyan élménnyel képes megajándékozni társát, és saját magát is, ami végtelen távlatokat nyithat meg a szerelem, szeretet és szexualitás terén.

 

Szolgáltatások és árak:

1,5 órás érzéki masszázs lingam masszázzsal: 20.000 Ft (a teljes program időigénye nagyjából 2 óra, mely magában foglalja a beszélgetés és a tusolás időtartamát)

2 órás érzéki masszázs lingam masszázzsal: 25.000 Ft (a teljes program időigénye nagyjából 2 és fél óra, mely magában foglalja a beszélgetés és a tusolás időtartamát)

Masszázs oktatása pároknak, hölgyeknek: 45.000 Ft + modelldíj (a program körülbelül 4 órás elfoglaltságot jelent)

 

Egyéb kezeléseim:

  • svéd masszázs;
  • tradicionális thai masszázs;
  • Access Bars és Facelift kezelés;
  • Hagyományos és transzperszonális személyiségfejlesztés;
  • Integrál coaching (párkapcsolat, életvezetés, karrier, szexualitás témákban), melyekről bővebb tájékoztatásért a fent megadott telefonszámon tudok adni.

A kezelések előre egyeztetett időpontban, bejelentkezés alapján történnek. Időpontot 2-3 nappal előtte tudunk egyeztetni telefonon és sms-ben a +3670 941 9816-os telefonszámon, illetve a lindahorvath147@gmail.com e-mailcímen. Időpontok általában hétköznapokon 14.00 és 18.00 óra között választhatók. Amennyiben csak a délelőtti, illetve a hétvégi időpontok alkalmasak, arra is tudok lehetőséget biztosítani páros hétvégéken, illetve (délelőtti időpont esetén) 3 nappal előtte történő egyeztetéssel.

Előzetes konzultációt biztosítok e-mailben és telefonon. Bármilyen felmerülő kérdésre nagyon szívesen válaszolok!