Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

A hirdető korosztálya

Negyvenes

Megközelíthetőség

Ingyenes parkolás

Fizetős parkoló

Kiváló tömegközlekedés

Testalkat

Csinos

Hol fogad?

Masszázsszalon

Hol masszíroz?

Masszázságy, masszázspad

Földre helyezett matrac, tatami

Szabadon választható

Mivel masszíroz?

Kézzel

Alkarral

Lábbal

Milyen masszázst tud?

komplex masszázs

ázsiai masszázs

élménymasszázs

energetizáló masszázs

érzéki masszázs

fejmasszázs

ESZO

frissítő-lazító masszázs

gyógymasszázs

jin-jang masszázs

jóni masszázs

kundalini masszázs

káma-szútra masszázs

keleti masszázs

kényeztető masszázs

komplex masszázs

lávaköves masszázs

lingam masszázs

lomi-lomi

masszázs hölgyeknek

négykezes masszázs

pihentető masszázs

professzionális masszázs

prosztata masszázs

relaxációs masszázs

svéd masszázs

szakszerű masszázs

szinkronmasszázs

tantrikus masszázs

tao masszázs

terápiás masszázs

thai masszázs

vágykeltő masszázs

egyéb

masszázs oktatás

Language

I speak English

Io parlo Italiano

Hablo Español

Kinga

Budapest, VI. kerület

+36702656656
Elérhető vagyok:

11-19

11-19

11-19

11-19

11-19

11-19

11-19

Kedves Hölgyek, Urak és Párok/Partnerek!

Valódi tantra masszázsra és/vagy tantra/tao gyógyító szerelmi alkímia oktatásra, belső energetikai gyakorlásra hívlak szeretettel!

Nálam természetes finom érzékiségedet, valódi teremtő erődet, s annak csodállatos energetikai áramlását fedezheted fel, tudatosíthatod, és merülhetsz el benne. Ha tanulni szeretnél, rád szabott privát tanfolyamon tanítom meg neked, hogyan bánj MAGaddal és MAGoddal úgy, hogy az egészséges és igazán gyönyörteljes legyen, valamint hogyan bánj partnereiddel az érzéki intim kapcsolódásaidban, hogyan kényeztesd, és hogyan lehet akármilyen hosszantartó a szeretkezésetek . 

A tantra egy lélekteli mély utazás, varázslatos szertartás, egy beavatás az élet teremtő misztériumába, amit több, mint 25 éve gyakorlok, s ebből a tudásból építkezve segítem az embereket akár ellazulni, akár feltöltődni, és egy magasabbrendű szakrális minőségbe utazni.

Várlak érintésekkel, illatokkal, megnyugtató zenével, gyertyafénnyel, kedves hangulattal, ahol a jelenlétedben lehetsz és visszatérhetsz lelkedhez.

legkevesebb idő 2 óra, amit egy tantramasszázs szeánsszal érdemes eltölteni, ha oktatással szeretnéd, akkor annyival több időt kell rászánni.

Csak előre egyeztetve tudunk időpontot egyeztetni, neked is jobb ,ha rendesen fel tudsz készülni egy ilyen a különleges alkalomra! Én is felkészülten várlak teljes figyelmemet neked szentelve.

Ha nem vagyok elérhető, nyugodtan hagyj üzenetet! Tel 06702656656 email: tantraszentely@gmail.com

Részletek:

Képesített masszőrként és tantra, jóga valamint taoista belső alkímia oktatóként több, mint 20 éves tapasztalattal várlak Téged is gyógyító energiákkal történő, szeretetteli masszázsomra.

Ha tanulni is szeretnél, akkor MAGtudatosság belső energetikai gyakorlásra, vagy masszázs oktatásra (egyedül/pároddal) is tudsz jönni. Nálam ellazulhatsz, feltöltődhetsz, megváltozhatsz; megtapasztalhatod a stabilitás és az áramlás összhangját.

A valódi tantra masszázs egy olyan kezelés, ahol az életenergiákkal dolgozunk, ahol önmagadhoz kerülhetsz közelebb, miközben lelked igaz szavát hallhatod. Nálam az érzékiség a tudatosság része, amibe belelazulhatsz, miközben meg tudsz nyílni a saját valódi teremtő erőd felé.

A tantra masszázst lehet intim területek érintésével vagy anélkül is végezni. Ha azzal együtt szeretnéd, akkor egy végtelenbe nyúló és teljes testre kiterjedő élményben lehet részed, ahol a cél nem a gyors kielégülés, hanem a tágasság megtapasztalása. Kérlek akkor keress, ha ez a célod, ha nem, akkor ne fárasszuk egymást feleslegesen! Kérlek tartsd tiszteletben, hogy az igazi tantra masszázsban befelé figyelsz, és átadod magad az én irányításomnak, nem te vagy az aktiv fél, akkor sem, ha férfi vagy, hanem az, aki masszíroz, vagyis én. Így tudsz mélyre menni, és én is akkor tudom neked a legjobbat nyújtani. Érinteni nem lehet maximum a lábam, kezem, de csak ha tudok úgy is figyelni rád és nem zavarja meg a folyamatot.

Tudok hatékony tanácsot/gyakorlatokat adni továbbá:
Orgazmusproblémákra
Energetikai orgazmusok megélésére
Multiorgazmusossá (teljes test orgazmus) válásra
Impotenciazavarokra
Korai magömlésre
Magmegtartásra
Párkapcsolati intim kérdésekre

Végzek prosztatamasszázst is, ha kéred vagy orvosilag javasolt.

Köszönöm a bizalmad! Kinga

Namaste!

 

https://www.tantraszentely.hu/kinga/