Milyen masszőrt keres?

-

Mosoly a rosszhírű kupoldában!

2018-03-29

Nem lesz könnyű papírra vetni a kalandot, mert nem lenne szerencsés, ha bárki bárkit azonosítana. Picinkét többről van szó ugyanis, mint egy szimpla masszázstitokról és nem szeretném, ha a szószátyárságom miatt megvernének valakit, ezért a konkrét objektumok (nevek, közintézmények, épületelemek) meghatározásait szándékosan elferdítettem.
 

A kíváncsiság vitt a Lófő utcai maszodába, ugyanis ebben az utcában van belőle kettő is.
Az egyikben ősrégi törzsvendég vagyok, innen tudok a másikról.
A jó maszodának sok problémát okoz a másik rossz híre, ugyanis a telefonhívásokban minden oké egészen addig, amíg be nem mondják, hogy Lófő utca, akkor a hívók többsége szó nélkül kinyomja a telefont. A másik miatt persze, mert az Lófő utcai kupleráj néven híresült el.

Kinéztem Dzseniferszamantát, egy formás és harmatos cicamicát a rossz hírű intézmény lányai közül és bejelentkeztem hozzá.
Azt kérte, menjek a Lófő utca 45/c elé és majd ott hívjam fel, hogy elárulhassa a kapukódot.

Odamentem.
A Lófő utca 45/c a kerületi orvosi rendelő volt.
Hívtam az én leendő szolgáltatómat, aki NEM VETTE FEL a telefont.
Máris megértettem a Lófő utcai kupolda rossz hírét.
Sétálgattam egy kicsit a környéken és pár perc múlva telefonáltam ismét.
Megint nem vették fel.
Elindultam az autóm felé, amikoris megcsörgették a telefonomat.
A Lófő utca volt az.

Visszahívtam őket és nem az a hölgy vette fel a telefont, akihez bejelentkeztem, de legalább bemutatkozott és nem hazudta azt, hogy ő a Dzseniferszamanta.
Mondtam neki, ugye nem az orvosi rendelőben szolgáltatnak?

Á dehogy, csak olyan kis utcában vannak, hogy senki nem talál oda, de forduljak be a sarkon és menjek balra 40 lépést, ott lesz egy zöld ház, na azzal szemben vannak és Dzseniferszamanta lejön elém a kapuhoz, mert  a kaputelefon nem jó.

Mondanom sem kell, hogy a sarok után nem volt semmilyen zöld ház, de még csak hasonló sem, ezért megint felhívtam a Lófő utcai kupoldát, ami ugye ezek szerint nem is a Lófő utcában van.
A telefont most már Dzseniferszamanta vette fel, aki alaposan legorombította az engem útbaigazító rimpidlit, hogy "mi a faszt pofázol a csókának, majd ez is elmegy máshova!" - majd barátságosan elmagyarázta, hogy nem a ház zöld, hanem az erkélykorlátok vannak zöldre mázolva és máris indul elém.

Lejött és ő volt az.
Nagyon jól nézett ki, leszámítva az eredeti helyére pingált randa szemöldökét, amilyeneket a Chaplin filmekben szoktak festeni az utálatos szereplők fejére.
Felkísért a lakásba, be a masszobába, ahol a földön már meg volt terítve két személyre.
Megkérdezte, hogy mit is szeretnék és megint elmondta az árakat: alapmasszázs kézi levezetéssel 12.000, gumi nélküli franciával 15.000, de ha mást szeretnék, arról is lehet szó.
Mást nem szerettem volna, csak a kíváncsiságom kielégítését, azt is inkább csak kézzel.
Dzseniferszamanta erre elkérte a pénzt - megint csak kíváncsiságból egy húszast adtam neki - és eltűnt, meghagyva, hogy mire visszajön, ott feküdjek pucéron a sarokban.

Csábos alig-szerelésben jött vissza, rendesen visszahozta a visszajárót, letette a kisasztalra és nekiállt a masszázsnak.
Nem volt benne semmi nyoma szakszerűségnek, kábé úgy muzsikált rajtam a kis kezecskéivel, mint akik tévében láttak egy háromperces masszázsfilmet, aztán a madám a kupoldában újabb 5 perc alatt megmutatta, hogy kell masszírozni.

Átgyömöszölt, ami helyenként egész jólesett, ahol meg nem, azt szóvá tettem, hogy sicc onnan. Ahogy hanyatt dobtam magam, szégyenlősen nézett hol a szemembe, hol a kopasz főhadnagyra és a kis tenyerével kenegetett tovább.
Irulva-pirulva megkérdezte, hogy akkor rátérhet-e az erotikára és biztos nem-e akarom az oralitást.
Az első kérdésére engedtem, a másodikra mégjobban elzárkóztam.

Sokféleképp nyúlt az erogén részeimhez és az arcomon nézte a hatást, sőt, kérdezgette is, hogy jó-e így.
Közben elmondta, hogy nem túl régen csinálja ezt és egyre jobban tetszik neki és nagyon szeretné jobban csinálni.

Kis tangabugyi volt rajta - mivel én úriember vagyok, soha nem nyúlok a masszőrhölgyek lába közé és ezért mindig hálásak, némelyikük elmondja, hogy de sokan szeretnének könyékig turkálni bennük a mocskos kezeikkel - viszont Dzseniferszamanta puncijáról félrecsúszott a bugyi és amikor harmadszor  libbent át fölöttem,  csillogó kisajkaival három centire a meredező dákóm fölött, majdnem félredobtam az úriemberséget és rákérdeztem: nem fél, hogy beakasztok neki?

Elmosolyodott és azt mondta: nincs pasija és jólesne neki, meg van náluk ilyen szolgáltatás is, ha akarom, hoz egy gumit.
Nem akartam, de jólesett a gesztus.

Összességében a hely pocsék, legalább négy olyan tünetet produkáltak, amitől sarkon kellett volna fordulnom, de ez a lány nagyon ott volt, remélem, nem romlik el!
Persze úgyis elromlik, vagy abbahagyja, ezért most hogy leírtam a történetet, megint bejelentkezem hozzá.

Ha két héten belül nem írok róla, akkor nem bírtam megállni és felültettem.
Csak ugye az már nem masszázs...
 

üdvözlettel:

a csóka
(RoK)