Milyen masszőrt keres?

-

Egyéjszakás kaland az undok masszőzzel

2018-06-06

Már járok egy ideje szalonokba, persze mindig máshoz, mert szeretem a változatosságot. Néhány hónapja elmentem egy nagyon igényes helyre egy korábban kinézett 21 éves lányhoz. A nevét inkább nem mondanám, később kiderül miért. Viszont az eddig megszokott kedves és bájos viselkedés helyett elég undok magatartást kaptam.

Úgy tűnt komoly gondjai vannak, főleg szeretethiányra gyanakodtam.
Telt múlt az idő, bevallom majdnem fel is álltam, de a kíváncsiság ott tartott, meg akartam várni mi lesz a vége. Volt köztünk egy kis szópárbaj, amikor emlékeztettem rá, hogy ki a vendég és ki a szolgáltató. Nem tetszett neki, hogy elvárom a pénzemért, hogy ne látszódjon rajta, hogy unja az egészet.
Ahogy haladtunk az időben (a masszázs jó közepes volt) elmesélte az életét (hűtlen barát, akivel 7 év után nemrég szakított, abortusz, stb). Kár volt érte, mert kimondottan szép és értelmes lány volt, többet érdemelt volna az élettől. Egy idő után látta, hogy hiába provokál, nem fogom rácsapni az ajtót és nem ”ússza meg” a befejezést, ezért érdekes módon váltott. Ahogy viccelődtem és próbáltam vigasztalni, egyszer csak lenyomott egy puszit az arcomra és hozzám bújt. Akkor már mosolygott, láttam, hogy bekerültem a bizalmi körbe
.

Volt kézi levezetés, aztán irány haza.
Még dumáltunk egy kicsit, ezért másnap felhívtam, és találkoztunk.
Ismét a szokásos koreográfia: rettentően undok volt, aztán 5 perc múlva már a vállamon a feje és folyamatosan ölelgetett.
Szürreális élmény volt, ezért is mentem bele.
Nem a szerelem vagy a szimpátia, inkább az hajtott, hogy végre megismerjek egy nem hétköznapi életű lányt közelebbről is.

Csak információképpen: azt mondta 400 ezer jött össze neki havonta, de érdekes volt az is, hogy voltak olyan hétvégék, amikor a szalon lányai 5-en autóba szálltak és lent töltöttek egy hétvégét a Balatonon. Persze ezt is egy visszajáró vendégük, az egyik diszkó tulajdonosa jóvoltából, aki meghívta őket egy kis VIP pezsgőzésre. Különben nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy politikusok, hírességek, egyéb arcok is jártak ott, de nyilván őket nem akarta kiadni.

Szóval kapcsolatunk mondhatni a kölcsönös előnyszerzés jegyében telt, még kedves sms-eket is kaptam tőle a köztes hétvégén, de a következő alkalommal megszakítottam vele a kapcsolatot: nyilvánvaló volt, hogy törődésre vágyik és személyemben megtalálta azt, akivel emellett jól is érzi magát, de láttam, hogy képtelen normálisan, őszintén viselkedni.

Az undoksága szerintem védekezés volt egy újabb megbántás ellen, de a szeretethiány mindig győzött, ezért folyton rajtam lógott.
A kettő ellentmondása unalmassá tette az egészet, ráadásul láttam, hogy olyan nagy szüksége még sincs rám, mivel még odavan a barátjáért.
De a kíváncsiság engem is legyőzött: két hónap múlva felkerestem.
Nem kellett sokat fűzni, találkoztunk megint.

Kapcsolata lezárva, újabb abortusz végrehajtva, örültem, hogy új életet kezdett. Közben kirúgták a szalonból, de állította: soha nem is végezne ilyen munkát újra, örül, hogy annak a 2 hónapnak vége. Ahogy sétáltunk az utcán, látszott rajta, hogy hiányoztam neki. Nekem is tetszett a dolog, mégsem kellett egy naponta farkakat verő, orális szexet is nyújtó lánnyal csókolózni, ha arra kerül a sor, illetve mondta, hogy volt orvosnál a munka befejeztével. Be is hívott az albérletébe, ahol több órás együttlét után lekerültek a ruhák és megvolt a szex is. Tényleg romantikus volt az egész, megkedveltem őt.

Bár akkor épp társkeresés kellős közepén voltam, így finoman a tudtára adtam, hogy részemről nem most jött el az idő egy komolyabb kapcsolathoz, mert szeretnék annyi lányt megismerni, amennyit csak lehet. Nem zavarta sőt: ugyan marasztalt éjszakára, de mondta, hogy ő sem akar tőlem semmi komolyat, másnap menjek el és ne találkozzunk többet. Teljesen rendben is voltam ezzel, bár furcsálltam, tudtam, hogy nem én vagyok a neki való típus (hogy ki, arról fogalmam sincs, valószínűleg azok, akik bántják).

Lényeg, hogy kb két hét múlva néztem a masszázs oldalt, és kit látok?
Őt, teljes életnagyságban.
Ugyanúgy kint a telefonszám, több éves tapasztalattal hirdetve, várja szeretettel a kedves vendégeket…..

Nagyot nyeltem. Ha volt fájdalmas pontja ennek a kalandnak, ez volt az.
Nem is értem, ha valaki ennyire nem bírta, amit csinált, minek kezdte újra?
Azt mondta van állása, igaz kicsit maffiás, de legalább nem masszőz.
Erre tessék: feketén fehéren a csupasz igazság.
Mikor felhívtam, hogy így talán nem is csókoltam volna meg, illetve szembe sem jutott volna közösülni vele gumi nélkül, még ő sértődött meg, le is tette a telefont.

A vége csúnya facsés üzengetés részemről, hogy ezt mégis hogy képzelte, illetve a szomorúság, hogy mégsem lépett át a saját árnyékán.
A repertoárjában még az is szerepelt, hogy főiskolán tanul, és nyelveket beszél.
El is hittem neki, mert olyan témákról is tudtam vele beszélgetni, amikről más masszőzökkel enyhén szólva nem. De a vége így is rossz szájíz.

Tanulság: aki egyszer képes arra, hogy elkezdje ezt a szakmát, attól ne várjuk, hogy beáll a sorba, és a hétköznapi emberek átlagos életét fogja élni.
Ja és ne higgyünk nekik, bármit is állítanak magukról. AIDS-teszt jövő héten?